Повече информация за услугата Drink and Drive

ВИЕ пиете, НИЕ ще Ви закараме!

Всяка година стотици шофьори губят живота си или осакатяват себе си и спътниците си в ПТП. В огромен процент от случаите, причина за катастрофите са пияни водачи. Не ставайте част от тази статистика! Не рискувайте живота на себе си и близките си!

Обадете ни се на 0879 66 32 66 или ни пишете на contact@dndbg.com!
В рамките на 20 минути, на посоченото от Вас място ще пристигне екип от професионални шофьори, които ще приберат Вас и автомобилът Ви бързо и беозопасно.

Ние от Дринк енд Драйв София знаем, че всеки има нужда да се позабавлява, да се почерпи, да си позволи няколко чашки, НО те може да струват скъпо! Ние ще Ви изпратим шофьор, който ще е с необходимия опит и квалификация, с добри обноски и дискретност при извършване на услугата. Безопасно и с внимание той ще прибере Вас и вашия автомобил до дома.

Използвайки нашите услуги не губите време, за да прибирате колата си на следващия ден. Не се притеснявате дали са Ви сложили скоба, или Ви е вдигнал паяк. Не рискувате с некоректни таксита в двете посоки.

Ще се опитаме да Ви дадем най-конкурентите цени при експедитивност и качество на услугата!
Завършекът на вечерта ще е по-добър, ако ни се доверите!

Влияние на алкохола върху шофирането

Алкохолът оказва сериозно влияние върху способността за шофиране, което води до повишен риск от пътнотранспортни произшествия. Влиянието на алкохола върху шофирането може да се разгледа чрез различни аспекти като когнитивни функции, моторна координация и сетивност.

В този смисъл консумацията на алкохол се отразява на човешкия организъм сериозно и многопластово, засягайки различни аспекти от способностите на водача. Дори малки количества алкохол могат да намалят значително способността за безопасно управление на превозното средство / автомобил. За да се предотвратят инциденти и да се осигури безопасност на пътя е от съществено значение шофьорите да избягват консумацията на алкохол преди да седнат зад волана!